O nama

Povijest

MDK Građevinar utemeljen je 1967. godine kao obiteljski obrt za građevinske usluge. Kroz više od 50 godina neprekinutog rada i iskustva na svim velikim projektima izgradnje prerasli smo u eminentnu građevinsku tvrtku. Nudimo sve usluge visokogradnje i jamčimo kvalitetu u skladu s najvišim standardima struke. Naša referentna lista, koja uključuje izgradnju stambenih zgrada i kompleksa, hotela, te poslovnih i industrijskih objekata pokazuje naše mogućnosti i našu težnju ka izvrsnosti u svim fazama izgradnje.

Vizija budućnosti

Budućnost vidimo u održivoj gradnji te neprestanom rastu i razvoju poslovanja. Svakodnevno prilagođavanje svim mogućnostima koje budućnost nosi i iskorištavanje kreativnog potencijala za napredak je naš način da služimo zajednici. Cilj nam je oživjeti i obogatiti stare gradske jezgre Hrvatskog zagorja, i šire, novim urbanim stambenim zgradama, poslovnim kompleksima i industrijskim pogonima. Svakom projektu uvijek pristupamo s entuzijazmom i ustrajemo na postizanju moderne, ali ujedno i svevremenske izgradnje.

Posjetite naše web sjedište

Web stranice stig.hr koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem.

Skip to content