O nama

Povijest

STIG brand je od 1983. godine simbol za kvalitetne izolacijske i sanacijske proizvode.

Kroz više od 30 godina neprekinutog istraživanja i laboratorijskog ispitivanja te rada na području proizvodnje hidroizolacijskih materijala, razvila se paleta STIG proizvoda. Optimiziranost tehnoloških svojstva STIG proizvoda postiže se neprekidnom kontrolom proizvodne linije i kontinuiranom stručnom edukacijom STIG djelatnika.

Preduvjet za uspješnu zaštitu od vodnog prodora, odnosno sanaciju je detektiranje izvora i vrste vlage te pravilan odabir materijala i načina izvođenja radova.

Svi STIG proizvodi poštuju moć vode te su prilagođeni vodnim zahtjevima, ovisno o svojoj namjeni.

Vizija budućnosti

Budućnost vidimo u razvoju novih proizvoda i konstantnom podizanju ljestvice standarda na području hidroizolacije.

Svakodnevno prilagođavanje svim mogućnostima koje budućnost nosi i iskorištavanje kreativnog potencijala za napredak je naš način da služimo zajednici. Svakom projektu uvijek pristupamo s entuzijazmom,  inzistiramo na transparentnosti i profesionalnosti te Vam jamčimo kvalitetu u skladu s najvišim standardima struke.

STIG sustavna rješenja su primjenjiva za svakog korisnika, ovisno o njegovim zahtjevima i potrebama, jer osiguravaju dugotrajnost građevine zaštitom konstruktivnih dijelova građevine te očuvanjem estetike.

Vrednovanje vode

Voda je najčešći uzrok šteta na građevinskim objektima, jer omogućava otopljenim solima, agresivnim tvarima i mikroorganizmima ulazak u mineralne građevne materijale, što uzrokuje iscvjetavanje, izlučivanje soli, ljuštenje, osipanje površinskog sloja ili tamne mrlje. Za vrijeme hladnih razdoblja procesi smrzavanja i odmrzavanja posljedično dovode do razaranja građevinskih materijala poput betona, kamena, opeke i žbuke.

Najveća šteta nastaje u slučajevima: